Στην Τρίπολη του ’50, στην καρδιά της Αρκαδίας ο παππούς της οικογένειας ο Γιώργος  Παπαδόπουλος δημιούργησε ένα εστιατόριο, προσφέροντας τις αυθεντικές γεύσεις της εποχής και της γενιάς του. Την παράδοση διατήρησε και συνέχισε και ο πατέρας Κώστας μέχρι τη συνταξιοδότησή του…

Με αυτή την γευστική κληρονομιά ως διαβατήριο, εμείς τα παιδιά η Μαριάννα, ο Γιώργος, και ο Αλέξανδρος, μετοικίσαμε επαγγελματικά στην μπαρουτοκαπνισμένη Δημητσάνα, κουβαλώντας στις αποσκευές μας τις παλιές οικογενειακές συνταγές και έχοντας ως εγγύηση την πολύχρονη πείρα του πατέρα μας που είναι συμπαραστάτης στο εγχείρημά μας.

Εδώ… στο Κιούπι συλλέξαμε και αποθέσαμε τις εικόνες, τις μυρωδιές και κυρίως τις γνήσιες προσωπικές σχέσεις της παιδικής μας ηλικίας… Όλα αυτά τα συνδυάσαμε με τα καλύτερα και πιο αγνά υλικά και σας τα προσφέρουμε στην πιο γευστική τους μορφή, συνεχίζοντας μια παράδοση 50 χρόνων.